L’aeroport de Girona-Costa Brava el millor aeroport petit d’Europa

El Consell Internacional d’Aeroports (ACI) ha escollit com millor aeroport d’Europa en la categoria de menys de dos milions de viatgers anuals, a l’aeroport de Girona-Costa Brava, ha rebut el guardó ASQ (Airport Service Quality).

Aquesta és la primera vegada que rep aquest guardó com a resultat del treball dut a terme els darrers anys, que ha fet que les opinions dels passatgers fossin tan favorables com per triar-lo el millor en la seva categoria.

Els passatgers de tota Europa valoren la seva experiència tant pel que fa a les instal·lacions com el servei al client, la seguretat, la neteja, etc., en una enquesta que els hi fan als mateixos aeroports.

L’aeroport de Girona-Costa Brava durant l’any passat, va inaugurar dos parcs infantils en la zona d’embarcament, es van modernitzar els monitors del Sistema d’Informació al Passatger (SIPA), es van fer nous controls d’accés a l’aparcament per a cotxes de lloguer i es van instal·lar 15 nous contenidors FOD, distribuïts al vial de servei de la plataforma d’estacionament d’aeronaus (contenidors per objectes estranys o perillosos).

La gala d’entrega de premis es farà a Bali el pròxim 4 de setembre.

Tags: aeroport, Costa Brava, Girona

Notícies semblants: