Vídeo “La Bretxa dels Somnis” – Els desitjos d’unes nenes pel seu futur. 

Sota el nom Dream Gap, la Companyia Mattel fabricant de la famosa nina Barbie, ha creat una campanya per intentar acabar amb els estereotips de gènere durant la infància, aprofitant la fama que té la nina tan estereotipada.

En el vídeo titulat Dream Gap, en català la Bretxa dels Somnis, nenes de tot el món somnien amb les seves professions futures i que algun dia faran realitat.

Durant 60 anys, la Barbie s’ha vestit de totes les professions possibles, algunes inimaginables en aquella època per una nena, ara Mattel amb aquest projecte intenta demostrar que independentment del gènere, el desenvolupament de la intel·ligència ens farà arribar a ser el que volem ser, tant nens com nenes.

Sembla que darrere aquesta idea de Mattel el que veritablement hi ha és una campanya de publicitat, ja que l’empresa està travessant per greus problemes econòmics i ha anunciat el comiat del 22% de la plantilla, el que representa uns 2.200 treballadors d’arreu del món i el tancament de dues fàbriques a Mèxic.

Vídeo Dream Gap -La Bretxa dels Somnis

 

Tags: Dream Gap

Notícies semblants: