Última Hora: La Junta Electoral Central dóna 48 hores per retirar símbols partidistes dels edificis públics de la Generalitat.

La Junta Electoral Central ha avisat al President Quim Torra que té un termini de 48 hores per retirar estelades, llaços grocs i qualsevol altra simbologia partidista dels edificis públics de la Generalitat de Catalunya.

La resolució que ha pres la JEC és per donar resposta a una denúncia formulada per Ciutadans, que amb anterioritat havia enviat cartes tant al president Torra com a l’alcaldessa Colau perquè traguessin aquests símbols, amb l’amenaça de què si no es feia cas, acudirien a la JEC.

La Junta Electoral considera les banderes estelades i els llaços grocs com “símbols partidistes utilitzats per formacions electorals concurrents a les eleccions”.

De moment només ha fet el requeriment a la Generalitat, als ajuntaments, diputacions o altres indrets,  està per veure que decidiran.

Notícies semblants: