CIUTATS

La Sagrada Família torna a il·luminar-se per Setmana Santa. 

Com cada any, la façana de la Passió de la Basílica de la Sagrada Família, torna a oferir un espectacle de llum amb la narració musicada de les últimes hores de Jesús.

Durant les nits dels dies 15, 16 i 17 d’abril es faran dues sessions gratuïtes, d’una durada d’uns 30 minuts cada una. La primera serà a les 20,45 h i la segona a les 21,30 h.

Mentre duri la representació s’obrirà la porta de la façana per poder acollir a tota la ciutadania, però cal tenir en compte que l’aforament estarà limitat, així que ja cal que anem aviat.

També us informem que el dissabte 6 d’abril a les 5 de la tarda s’oferirà un Concert de Setmana Santa a la Basílica, amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, que interpretarà Rèquiem i motets, de Maurice Duruflé, acompanyats del Cor Francesc Valls i de l’organista Juan de la Rubia, sota la direcció de Pere Lluís Biosca.

La Sagrada Família posa a disposició de la ciutadania 300 entrades dobles que se sortejaran entre totes les persones participants que s’inscriguin en aquesta promoció entre el 25 de març i l’1 d’abril a les 10 h. El Sorteig se celebrarà el dia 1 d’abril. Si voleu participar, podeu entrar en aquest enllaç: Sorteig entrades

Us deixem amb el vídeo d’una de les representacions de l’any passat perquè us animeu a veure aquesta meravella de la ciutat de Barcelona.

 

Tags: I.luminació Sagrada Familia

Notícies semblants: