Gerard Piqué la torna a embolicar en un programa d’humor.


0
1k share

Ja estem acostumats a les declaracions i rodes de premsa sempre polèmiques del defensa blaugrana Gerard Piqué.

Ara ha participat en un programa d’humor de Movistar+, la Resistència i ha escalfat el derbi d’aquest cap de setmana amb l’Espanyol. Recordem que darrerament quan el Barça juga al camp de l’Espanyol el jugador ha rebut càntics ofensius contra ell, la seva parella Shakira i en alguna ocasió fins i tot anomenant els seus fills.

Tots sabem que Gerard Piqué és un català compromès amb el seu país i els colors del seu equip, en aquesta ocasió ha arribat a dir en el programa que el seu patrimoni és superior al pressupost d’aquest any de l’Espanyol o quan li pregunten quants cops ha fet l’amor (per dir-ho finament) aquest mes, pregunta si compten les del Bernabeu.

Uns opinaran que encara que sigui un programa d’humor, Piqué ha escalfat el derbi, altres que està generant odi amb les seves declaracions, el que està clar que el sentit de l’humor d’en Gerard és una mica especial i ja ens té acostumat.

No us perdeu el vídeo sencer que el Programa La Resistència de Movistar+ ha penjat al Youtube

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0
1k share

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.