Barcelona tindrà el seu Passeig de la Fama


2
1.2k shares, 2 points

Aviat Barcelona no tindrà res a envejar a la vorera de Hollywood Boulevard i Vine Street de Hollywood, Califòrnia.

L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) amb l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya amb motiu del Dia Mundial del Teatre que se celebrava el passat 27 de març, van presentar el projecte de fer un passeig inspirat en el de Hollywood.

Estarà situat a la Rambla de Santa Mònica i serà conegut com la Rambla de les Arts. Serà un reconeixement pels artistes de les arts en viu, com teatre, música, dansa i circ que han deixat empremta a Catalunya.

L’encarregat del disseny és l’artista nord-americà Philip Stanton i la idea és que cada any el dia 27 de març, amb ocasió del Dia Mundial del Teatre, s’afegeixi alguna estrella més a la llista. Persones com Montserrat Caballé o Pepe Rubianes formaran part d’aquesta distinció.

També s’especula amb altres noms com el de Joan Capri, Anna Lizaran, Carles Canut, Paco Moran o Mari Santpere.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
1.2k shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
9
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.