Bonpreu – El Millor Supermercat de l’Estat


8
13.8k shares, 8 points

Segons una enquesta que realitza cada quatre anys L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) entre els seus socis, el millor supermercat d’Espanya és Bonpreu.

En l’enquesta contestada per quasi 6.000 socis es valora el preu, la varietat de productes, el servei d’entrega a domicili, la higiene, el temps d’espera i l’atenció al client.

Bonpreu ha tingut una valoració de 84 punts sobre 100, seguit de Consum i Hipercor amb 80 i Mercadona amb 79.

És un gran mèrit que un supermercat que només opera en Catalunya hagi resultat el guanyador d’aquesta enquesta d’àmbit nacional, competint amb grans empreses del sector, com El Corte Inglés, Mercadona o Carrefour.

Aquestes enquestes també revelen altres dades no tan favorables, com els pitjor valorats, Supersol amb 68 punts, Simply Alcampo Supermercados amb 69 punts, la Plaza del Dia i Carrefour Marquet amb 70 punts.

Recordem que El Grup Bon Preu és una empresa catalana del sector de l’alimentació que l’any 1974 va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat Esclat a Vilafranca del Penedès.

A més és una empresa que col·labora amb organitzacions solidàries amb l’aportació de diners de la targeta client, fa donacions setmanals a entitats socials, participa en campanyes de recollida d’aliments i construeix instal·lacions sostenibles, apostant per l’eficiència, l’estalvi energètic i la protecció del medi ambient.

Felicitats a la gent de Bonpreu per la feina ben feta, continueu així.


T'agrada? Compartiex-ho!

8
13.8k shares, 8 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
107
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
24
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
12
Em fascina

11 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Agraït a BonPreu la Garriga per facilitar-me l’accés per la cadira de rodes, ara soc FELIÇ comprant-t’hi Gracies BonPreu i Esclat

  2. Si sabessim tot el que hi ha al darrera pot ser fariem un replantajament de valoracions. Ho dic bàsicament pel tracte als treballadors, remuneració, etc. Ja sé que les altres empreses ho fan igual o pitjor, però hauria de ser un tema a tenir molt en compte.

  3. Cuand en posare-ho un a Vilassar de Mar I que no estigui en una zona industrial, que les senyores sensa cotxa hi poguem anar?
    Aquí tenim Caprabo,Mercadona,Día,Lidel etc, pero es necesita.cotxa per anari, sé de bona tinta que fá temps les dones I holmes que já no porten cotxa hi estant demanant….anar a la compra amb autobús I cargar el carro fins la plataforma no es de rebut, ni bó per la salud.Gracies.

  4. No m’estranya la classificació de l’OCU. Fa més de quinze anys que el meus principals punts d’habituallament són a Esclat, Bon Preu. Vic a la zona de Torelló. A les coses bones que es citen i que subscric afegiria la catalanitat de l’etiquetatge i de la procedència de molts dels seus producte. Com a cosa a millorar posaria un embalatge de caixes, tetrablics, bosses, cartrons i plàstics excessiu i sovint innecessari.