Bonpreu – El Millor Supermercat de l’Estat

Segons una enquesta que realitza cada quatre anys L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) entre els seus socis, el millor supermercat d’Espanya és Bonpreu.

En l’enquesta contestada per quasi 6.000 socis es valora el preu, la varietat de productes, el servei d’entrega a domicili, la higiene, el temps d’espera i l’atenció al client.

Bonpreu ha tingut una valoració de 84 punts sobre 100, seguit de Consum i Hipercor amb 80 i Mercadona amb 79.

És un gran mèrit que un supermercat que només opera en Catalunya hagi resultat el guanyador d’aquesta enquesta d’àmbit nacional, competint amb grans empreses del sector, com El Corte Inglés, Mercadona o Carrefour.

Aquestes enquestes també revelen altres dades no tan favorables, com els pitjor valorats, Supersol amb 68 punts, Simply Alcampo Supermercados amb 69 punts, la Plaza del Dia i Carrefour Marquet amb 70 punts.

Recordem que El Grup Bon Preu és una empresa catalana del sector de l’alimentació que l’any 1974 va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat Esclat a Vilafranca del Penedès.

A més és una empresa que col·labora amb organitzacions solidàries amb l’aportació de diners de la targeta client, fa donacions setmanals a entitats socials, participa en campanyes de recollida d’aliments i construeix instal·lacions sostenibles, apostant per l’eficiència, l’estalvi energètic i la protecció del medi ambient.

Felicitats a la gent de Bonpreu per la feina ben feta, continueu així.

Tags: Bonpreu

Notícies semblants: