CIUTATS

Si et dius Jordi, Jordina, Jorge o Georgina, el dia de Sant Jordi podràs entrar gratis a la Sagrada Família.

La Sagrada Família vol celebrar la diada de Sant Jordi convidant a tots els que porten el nom del patró de Catalunya, així que Jordi, Jordina, Jorge i Georgina i un acompanyant tindran entrada gratuïta al temple, tan sols hauran d’acreditar-se amb el DNI a les taquilles del carrer Sardenya.

L’entrada gratuïta també s’amplia a la Casa Museu Gaudí del Parc Güell i l’horari de visites serà de 10:30 a 19 hores.

Dins de la celebració d’aquesta diada tan especial pels catalans, se sortejaran 160 entrades dobles per visitat la Sagrada Família el dia 22 a la nit i poder observar l’escultura de Sant Jordi de 3 metres d’altura i situada al balcó del Jubé que guarnirà la barana amb roses vermelles i una il·luminació especial.

Per participar en el sorteig tan sols hauràs d’entrar en Instagram o  Facebook de la Sagrada Família abans del 8 d’abril i contestar una pregunta i un formulari.

Tags: Sagrada Familia, Sant Jordi

Notícies semblants:

Últimes Notícies