Si et dius Jordi, Jordina, Jorge o Georgina, el dia de Sant Jordi podràs entrar gratis a la Sagrada Família.


8
3.6k shares, 8 points

La Sagrada Família vol celebrar la diada de Sant Jordi convidant a tots els que porten el nom del patró de Catalunya, així que Jordi, Jordina, Jorge i Georgina i un acompanyant tindran entrada gratuïta al temple, tan sols hauran d’acreditar-se amb el DNI a les taquilles del carrer Sardenya.

L’entrada gratuïta també s’amplia a la Casa Museu Gaudí del Parc Güell i l’horari de visites serà de 9 a 20 hores.

Dins de la celebració d’aquesta diada tan especial pels catalans, se sortejaran 160 entrades dobles per visitat la Sagrada Família el dia 22 a la nit i poder observar l’escultura de Sant Jordi de 3 metres d’altura i situada al balcó del Jubé que guarnirà la barana amb roses vermelles i una il·luminació especial.

Per participar en el sorteig tan sols hauràs d’entrar en Instagram o  Facebook de la Sagrada Família abans del 8 d’abril i contestar una pregunta i un formulari.


T'agrada? Compartiex-ho!

8
3.6k shares, 8 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.