El millor Pa de Sant Jordi 2019 és lleidatà.

En el certamen que organitza el Gremi de Flequers de Barcelona, ha resultat guanyador i per tant serà reconegut com el millor pa de Sant Jordi 2019 el fet a la fleca PaPanBread d’Enric Canela ubicada a la ciutat de Lleida.

Les característiques que s’han tingut en compte són l’aspecte tant interior com exterior, l’olor, el sabor i com no el disseny de la senyera.

En segona posició ha estat l’Obrador dels 15 de Barcelona del forner David Porta i el tercer premi també s’ha quedat a Barcelona, per un forn de la dreta de l’eixample, el Forn Sant Josep d’Emili Feliu.

Recordeu que el dia de Sant Jordi hem de comprar el Pa de Sant Jordi a les fleques de tota Catalunya, però si voleu sorprendre a la vostra família amb una recepta casolana, aquí teniu les instruccions per fer-ho Recepta de Cuina, Com es fa – Pa de Sant Jordi

Tags: Pa de Sant Jordi

Notícies semblants: