Horrorland ja treballa per la nova temporada – Noves atraccions, Noves experiències.

Horrorland, el primer Scream Park del sud d’Europa ja està treballant per posar en marxa la seva segona temporada que obrirà les portes el 4 d’octubre, amb 8 noves atraccions, dos escenaris polivalents, noves ofertes en restauració i una ampliació de 10.500 m2.

A partir d’avui ja estaran disponibles les entrades, amb una oferta especial de llançament que durarà tres setmanes.

Si no vau tenir l’oportunitat de visitar Horrorland l’any passat, no us perdeu aquesta nova temporada. A més de les tradicionals Haunted Houses aquest any hi haurà noves experiències de terror úniques a Europa i com si fos un programa informàtic, es presentarà la versió 2.0 de les atraccions més populars de la temporada passada.

Galeria d’imatges de la primera temporada

Durant aquests pròxims mesos 35 operaris treballaran de valent per tenir-ho tot a punt el 4 d’octubre. L’ampliació del parc i dels dies d’obertura també és una bona notícia pel món laboral, ja que hi haurà 30 treballadors més que l’any anterior, passant de 140 a 170 persones contractades. Aquesta tardor Horrorland estarà obert 18 dies entre el 4 d’octubre i el 16 de novembre.

Si voleu conèixer Horrorland a fons o comprar entrades podeu fer-ho a Horrorland Scream Park , aprofiteu la promoció de llançament. I per anar obrint boca us deixem, amb el vídeo resum de la temporada passada.

 

Tags: Horrorland

Notícies semblants: