CIUTATS

Barcelona té un Spiderman que fa bones obres. L’has vist mai?

Ningú sap qui s’amaga darrere la imatge d’un Spiderman que recorre els carrers de Barcelona i que es dedica a ajudar a la gent. Igual que feia Peter Parker recorrent els carrers de Nova York, a la pel·lícula del 2002, aquest enigmàtic personatge vol combatre la delinqüència, ajudar a la gent que viu al carrer, alimentar als gats de carrer i fins i tot per Nadal va repartir regals als nens i nenes que passejaven per Barcelona.

No sabem qui hi ha darrere d’aquest personatge ni amb quines intencions reals fa el que fa, fins i tot té una pàgina web Spideybcn on explica les seves raons per actuar d’aquesta manera , argumenta que sempre ha volgut ajudar a la gent, que per ell és una necessitat que té des de petit i que cada dia es va intensificant.

En el temps que porta operant a Barcelona, ha aconseguit atrapar un lladre que havia robat un mòbil; busca gats de carrer per alimentar-los i quan veu que els veïns ja ho fan, es queda tranquil i busca nous llocs on no tinguin veïns tan compassius; si troba una persona que viu al carrer, de bon matí li porta l’esmorzar encara que tan sols sigui una magdalena i un suc, diu que no té diners per més.

El Nadal passat va recórrer la ciutat repartint petits regals als nens, que el rebien contents i amb els braços oberts.

Sembla que dins aquest vestit de Spiderman s’amaga un noi jove, un estudiant que treballa en un restaurant de menjar ràpid i compromès en fer actes bons per la seva ciutat.

Us deixem amb el vídeo d’aquest Nadal repartint regalets.

 

Tags: Barcelona, Spiderman

Notícies semblants: