Ja us podem presentar les noves atraccions d’Horrorland. On els teus malsons es fan realitat.

Ahir es va presentar oficialment la segona temporada d’Horrorland. Com us anunciàvem ahir, el parc obrirà les seves portes el pròxim 4 d’octubre i en el transcurs de les primeres 24 hores de venda ja s’han exhaurit les entrades Vip de tres dies.

El conegut Mortimer, mascota oficial del parc, acompanyat dels nous personatges, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a la nova temporada, puntualment a les 12 del migdia i envoltat d’un gran espectacle de foc i llum. El van acompanyar els directors del parc, l’alcalde de Cercs Jesús Calderer i Josep Lara, president del Consell Comarcal del Berguedà.

I ara anem per feina, que el que interessa és conèixer lesnoves atraccions que tindrem aquest any:

Dues noves Haunted Houses, una clàsica, “La Casa del Bosque” una casa encantada, plena de fantasmes, esperits i efectes paranormals i “Zombi Killer“, un camp de tir on haurem de disparar a zombis i altres elements amagats que ens trobem pel camí, afineu la vostra punteria.

Quatre nous Express Escape RoomsElevatorFreak Show, Subway i Torture, adrenalina al màxim per poder sobreviure, dependrà de la vostra rapidesa. (En grups de sis persones).

Una de les novetats d’aquest any és que l’Extreme House es converteix en Psycho Extreme, una atracció extrema de terror psicològic on els visitants viuran de manera individual i totalment immobilitzats l’ingrés en un antic hospital psiquiàtric. Es tracta d’una proposta per a majors de 18 anys que contindrà escenes de foscor total, aïllament i contacte directe amb els actors.

No ens oblidem de l’Haunted House més popular de l’any passat “Matadero“, no us preocupeu, aquest any torna de nou.

Aquesta temporada, el parc treu a la venda una nova modalitat d’entrada que ofereix una visita guiada a les instal·lacions i a la zona backstage del parc, entre altres beneficis exclusius.

L’entrada Rip Tour s’afegeix als 3 tipus d’entrades ja existents: l’entrada General, la Fast Pass i la Vip. Durant 3 setmanes, Horrorland ofereix un descompte important en la compra de les seves entrades que podeu adquirir clicant aquí: Horrorland Park.

Us deixem amb el vídeo de promoció.

 

Tags: Horrorland

Notícies semblants: