Les misterioses desaparicions a la muntanya màgica.

Montserrat sempre ha sigut la muntanya més emblemàtica del nostre país. Un massís estrany, unes quantes roques trencant el paisatge del centre de Catalunya, això ja és un enigma en si mateix, però més misteris envolten la muntanya de Montserrat, albirament d’ovnis, desaparicions, etc.

Són molts els aficionats a la ufologia els que es reuneixen el dia 11 de cada mes esperant algun albirament d’ovnis. Però perquè la data concreta de l’onze de cada mes. Una explicació és perquè diversos albiraments famosos s’han produït en dia 11, com el que van tenir els pilots d’un vol des de Palma de Mallorca fins a les Canàries que es va veure obligat a aterrar a Manises (València) fugint d’un objecte estrany que els perseguia.

Un altre fet sense explicació és el que li succeeix a Luis José Grifols que des de l’any 1977, rep estranyes sensacions que el conviden a sortir al balcó o anar a un lloc determinat i quan ho fa, veu unes llums que no tenen cap explicació. Una de les vegades les seves sensacions telepàtiques el van guiar fins a Montserrat, era un dia 11.

No sabem si el dia 11 és un dia nefast, però la realitat és que han ocorregut grans tragèdies mundials, com l’11S amb les torres bessones o l’11M amb els atemptats d’Atocha a Madrid.

Lluny d’aquests misteris, la muntanya de Montserrat també amaga estranyes desaparicions des de fa més de 50 anys.

No se sap exactament quantes desaparicions hi ha hagut en el transcurs d’aquests anys, algun agosarat afirma que es produeix alguna cada setmana, no creiem que això sigui veritat, però sí que podem citar algunes que s’han pogut confirmar.

Un dels primers del que tenim notícia és l’any 1973 quan troben el cadàver d’un jove en avançat estat de descomposició, a la butxaca portava un missatge que deia que estava preparat per reunir-se amb el ser Suprem. S’atribueix a un suïcidi provocat per l’afició desmesurada a la ufologia.

L’any 1975 un veí de Collbató va desaparèixer la nit de la revetlla de Sant Joan, passejava per una zona aparentment sense cap perill, mai més s’ha sabut res d’ell.

Cinc anys més tard, desapareix un vigilant del cremallera que anava acompanyat del seu gos, quan el tren s’apropa al Monestir desapareixen tots dos i tampoc se sap res més.

Un mes després desapareix a prop d’Olsesa una noia de 18 anys que és trobada al cap de poques hores per un pastor, s’havia endinsat a la muntanya i estava totalment desorientada. Un cop recuperada, es va escapar, va tornar a la muntanya i no ha aparegut mai més.

L’any 1985 desapareix Amparo Vielda Puig que li havia explicat a una amiga que quan anava d’excursió a Montserrat, que quan s’acostava a una cova o llocs on hi havia esquerdes, sentia un mareig i una atracció molt estranya que la convidava a endinsar-se a la muntanya. Tan sols es va trobar el seu cotxe.

L’any 1990 un aficionat a la ufologia, Carlos Teixidor es va escapar de casa cap a Montserrat, el van trobar i l’endemà es va tornar a escapar, tres setmanes després es va trobar el seu cadàver al fons de la muntanya, prop de la Santa Cova.

L’última desaparició de la qual es té constància, és d’agost de 1998, quan un jove executiu estava d’excursió, igual que en un dels casos anterior, l’única notícia que s’ha tingut d’ell és el seu cotxe aparcat durant molts dies en el pàrquing del Monestir.

S’especula que la muntanya es buida per dins amb un gran llac subterrani, de moment ningú ha gosat a endinsar-se per comprovar-ho i si algú ho ha fet, no ha tornat per explicar-ho. El que sí que és segur és que té un estrany magnetisme que convida a endinsar-se en el seu interior.

Tags: Desaparicions, Montserrat

Notícies semblants: