Ter Stegen padrí d’un llibre solidari – Relats Solidaris de l’Esport

                                                Fotografia de https://www.relatssolidaris.com/es/

Marc André Ter Stegen, el porter del Barça que viatja en metro, ara és notícia, no per parar un gol, sinó per la seva col·laboració en un llibre, Relats Solidaris de l’Esport.

Relats Solidaris de l’Esport és una iniciativa d’un grup de periodistes esportius de diferents mitjans de comunicació que amb l’ajut de El Corte Inglés, cada any treuen una edició nova dels seus Relats Solidaris i els beneficis recaptats són destinats a associacions benèfiques.

Els beneficis de l’edició d’aquest any, que és la 15a, aniran a parar a la Fundació del Pare Manel, una institució sense ànim de lucre, arrelada als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d’acció social i educativa.

La presentació es va fer a la seu del Banc Sabadell, on Ter Stegen va arribar a peu. El porter afirma que el que li agrada és caminar per la ciutat de Barcelona, viatjar en metro o simplement prendre un cafè a la terrassa d’un bar, se sent un barceloní més.

Sap que és una persona amb molta sort, per arribar a ser on és i vol retornar una mica d’aquesta sort a la societat catalana. Una de les formes fer-ho és col·laborant amb aquest llibre per ajudar a la Fundació del Pare Manel. Diu que quan era petit i va començar a jugar a futbol, no importava el color de la pell dels nens que jugaven amb ell, creu que això és el que s’ha de treballar al nostre país i una bona feina és la que està fent el Pare Manel a Nou Barris.

També reconeix que la gent el para pel carrer i li demana que guanyin el triplet, al que contesta que s’ha d’anar pas a pas, ara pensem a tancar la lliga i després ja anirem pel triplet.

Demà és Sant Jordi, si compreu Relats Solidaris de l’Esport, a més de gaudir d’una bona lectura, estareu cooperant amb el Pare Manel a ajudar a la gent de Nou Barris.

Si voleu conèixer més a fons les dues organitzacions solidàries o col·laborar amb elles, visiteu:

Relats Solidaris de l’Esport

Fundació Pare Manel

Tags: Ter Stegen

Notícies semblants: