Una empresa catalana crea un robot de cuina per mascotes. Aviat la podrem comprar.

Kibus Petcare és una empresa d’Igualada que ha creat una màquina per fer el dinar a les nostres mascotes, és com un robot de cuina.

Es tracta d’una màquina que a més de dosificar i subministrar automàticament el menjar tant de gats com de gossos, la cuina, l’escalfa i la serveix a una hora determinada.

És un petit electrodomèstic, com una cafetera de les que tenim tots a casa, que pot preparar fins a cinc receptes, dos per a gats i tres per a gossos, en funció de l’edat i el pes de l’animal.

Els aliments subministrats són totalment naturals, sense conservants ni additius, simplement estan deshidratats i la màquina el que fa és rehidratar-los i dipositar-los en un recipient perquè el nostre gos o gat se’ls pugui menjar directament. Aquest procés el fa en tan sols 8 minuts.

El menjar deshidratat té tots els nutrients necessaris per a la bona alimentació de l’animal, des de vegetals, proteïnes fins a arròs, pollastre, salmó, etc.

Pot programar els grams necessaris segons l’animal, l’hora a la qual ha de menjar i el nombre de menjars al dia que ha de fer. Nosaltres només haurem d’omplir el dipòsit d’aigua i ficar el menjar deshidratat un cop a la setmana. Un cop programada ella sola s’encarrega d’escalfar-la a 38 graus i servir-la avisant amb un senyal acústic. Com qualsevol bon cambrer, l’acompanya amb un recipient amb aigua.

Si té èxit segur que es convertirà en una bona alternativa al pinso, ara només falta saber el preu. Aviat estarà a la venda en botigues d’animals, veterinaris o directament al servei de vendes de Kibus Petcare.

Tags: Gat, Gos

Notícies semblants: