ESPORTS

El Barça guanya el 26è títol de Campió de Lliga. Felicitats Campions.

FELICITATS CAMPIONS!

Ara, amb el títol de lliga a la butxaca, l’equip s’ha de dedicar en ple rendiment a aconseguir els altres dos títols per poder assolir el triplet que van guanyar amb Guardiola  (2008-2009) i Luis Enrique (2014-2015), a la banqueta.

Ernesto Valverde pot  fer possible el tercer triplet. En el cas de Guardiola, va començar guanyant la Copa del Rei, després la Lliga i finalment la Champions Leage contra el Manchester United per 2-0.

Amb Luis Enrique el primer títol va ser la Lliga després de guanyar a l’Atlètic de Madrid en la penúltima jornada, més tard va venir la Copa del Rei davant l’Atlètic Club i finalment la Champions League derrotant a la Juventus per 1-3 a Berlín.

El Barça podria tenir un altre triplet, quan l’any 1952 va ser campió de la Copa Llatina, predecessora de la Copa d’Europa, però tal com la coneixem avui en dia, no és un títol equiparable segons les organitzacions oficials.

Felicitats Barça, us deixem amb l’himne del millor Club del Món.

LLETRA DE L’HIMNE DEL BARÇA

Tot el camp
es un clam
som la gent Blau Grana

Tan se val d’on venim
Si del sud o del nord
ara estem d’acord
estem d’acord
una bandera ens agermana.

Blau Grana al vent
un crit valent
tenim un nom
el sap tothom:

Barça!, Barça!, Baaaarça!!!!

Jugadors
Seguidors
tots unit fem força.

Son molts d’anys plens d’afanys
son molts gols que hem cridat
i s’ha demostrat
s’ha demostrat
que mai ningú no ens podrà tòrcer.

Blau Grana al vent
un crit valent
tenim un nom
el sap tothom

Barça!, Barça!, Baaaarça!!!!

 

Tags: BARÇA

Notícies semblants: