La Piscina de la Creueta del Coll tanca per reformes

La popular piscina del barri de Gràcia ubicada dins del Parc de la Creueta del Coll, no obrirà les portes aquest estiu com a conseqüència de les obres que s’estan efectuant.

Aquest serà el segon any que el llac estarà buit i els veïns no podran refrescar-se amb la seva aigua. L’any passat quan es procedia a la neteja i emplenat per posar-la a punt per a l’estiu, es van detectar moltes fugues que impedien omplir-la totalment perquè funciones com a piscina.

Es van començar a fer els tràmits per començar les obres de reparació, ara s’ha adjudicat la seva realització amb un cost de quasi 600.000 € i tan sols manca que comencin les obres, però ja no dóna temps a què estigui a punt aquest estiu, així que els veïns hauran d’esperar a l’any vinent per refrescar-se a la Creueta del Coll.

Durant el període de duració de les obres, el parc romandrà obert perquè la gent pugui continuar passejant per ell i observar la ciutat des del seu mirador. El consistori està estudiant la possibilitat d’oferir activitats lúdiques durant els mesos de juliol i agost.

Barcelona des del Mirador de la Creueta del Coll

El Parc de la Creueta del Coll, antigament era una pedrera d’extracció de granit i pissarra, amb els que es construïen molts edificis del barri, la Pedrera del Coll, situada a la part alta de Barcelona, a la muntanya que separa Vallcarca de la Vall d’Hebron.

A principis del segle XX, la pedrera va tancar i el parc es va abandonar durant molts anys, fins que a partir de la dècada dels 80 es va recuperar com a zona d’esbarjo per la ciutat.

L’any passat ja no va obrir la Platja de l’Eixample, situada a la Torre de les Aigües ubicada dins de l’illa formada pels carrers Roger de Llúria, Consell de Cent, Bruc i Diputació. Ara s’ha anunciat el seu tancament definitiu.

Platja de l’Eixample – Torre de les Aigües

Amb aquest nou tancament Barcelona es queda sense dues zones d’esbarjo amb aigua que sobretot pels nens era un lloc per passar les tardes caloroses de l’estiu barceloní.

Tags: Creueta del Coll

Notícies semblants: