TV3, Catalunya Ràdio i Euskal Telebista prohibeixen la publicitat del joc i apostes.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha decidit no fer més publicitat de jocs i apostes en línia, en horari infantil. Nuria Llorach, presidenta en funcions, ha declarat que com a servei públic que són, han decidit fer cas de la petició del CAC (Consell Audiovisual de Catalunya).

De moment la prohibició és tan sols pel que respecta a l’horari protegit, però no descarten més endavant ampliar-ho a tot el dia.

Aquesta mesura que afectarà les cadenes de televisió, radio i internet, serà efectiva partir del 30 de juny per no perjudicar els contractes que tenen signats actualment.

Euskal Telebista també a pres una mesura en el mateix sentit, prohibir tota publicitat de jocs i apostes, encara que amb alguna excepció com són les loteries nacionals que siguin competència de l’Estat i l’ONCE i sense franja horària.

En el país basc la mesura entra en vigor immediatament, però respectant els contractes vigents i com a màxim fins al 31 de desembre del 2019.

Darrerament els problemes de ludopatia estan en augment i molta culpa la té la facilitat que tenim per apostar i jugar, ja no cal anar a un bar a buscar una escurabutxaques o a una sala de Bingo o Casino, ara tan sols ens hem d’asseure davant l’ordinador. Com menys publicitat tinguem millor.

Tags: Apostes, on line

Notícies semblants: