Un nou Scape Room a Barcelona: Benvinguts a Joc de Trons – El Repte. 

Barcelona tindrà un nou Scape Room, basat en la popular sèrie Joc de Trons, la mala notícia és que no serà permanent, tan sols tindrà una duració de 9 dies, del 5 al 13 de juliol. A finals d’abril ja es va fer a Tarragona i del 19 al 28 de juliol també hi serà al Centre Comercial Vilamarina de Viladecans.

Des del passat mes de març fins al novembre, aquests Scape Rooms faran una gira per tot el territori nacional, amb el títol Benvinguts a Joc de Trons – El Repte.

El Centre Comercial Arenes es convertirà aquests 9 dies en tres escenaris diferents de la sèrie, cadascun amb un repte diferent que haurem de superar per trobar la sortida.

 

 

Invernalia: La missió en aquest escenari és trobar la daga d’Acer Valyrio Baelish per Arya, ja que ella no la pot anar a buscar perquè l’estan vigilant i Bran l’ha amagat al Bosc de les Deus d’Invernalia. Per trobar-la haurem de resoldre puzles i quan la tinguem li haurem de donar en mà a Arya.

 

 

 

 

Rocadragón: Haurem d’ajudar a Daenerys a completar el mapa del centre de la sala de reunions de Rocadragón, per tancar els plans de conquesta de Ponent.

 

 

 

 

Desembarcament del Rei: Aquí ens endinsarem en el personatge de Qyburn per robar un llibre de les estances d’un dels rivals de Cersei en el Desembarcament del Rei, no serà gens fàcil, el llibre està amagat en un lloc tancat amb clau.

 

 

 

En els tres Scape Rooms podran participar de 4 a 6 jugadors, tenen una durada de 10 minuts, són totalment gratuïts i els menors de 16 anys podran entrar si van acompanyats d’un adult.

També hi haurà una exposició amb 7 vitrines, una per cada temporada de la sèrie on podrem observar algun dels objectes més representatius de cada temporada, jocs amb preguntes que si encertem, ens podrem emportar un regal i fer-nos fotos amb Drogon o al Tro de Ferro.

Aquí podreu obtenir més informació: Juego de Tronos – El Reto

Tags: Joc de Trons, Scape Room

Notícies semblants: