VIENA obre set nous establiments a Catalunya – Barcelona, Vic i Molins de Rei

VIENA – Ronda Sant Pere

Sempre és bona notícia que en una ciutat s’obrin nous establiments que generin llocs de treball i donin impuls a l’economia local.

Ara la cadena de restauració Establiments Viena, ha anunciat que obrirà cinc nous locals al llarg de l’any a la ciutat de Barcelona.

Tres dels nous locals estaran distribuïts al llarg de l’avinguda Diagonal, convertint-se així aquesta via en l’eix principal d’expansió de la cadena, dos dels cinc ja han estat oberts, són el Viena Diagonal-L’Illa, obert el 13 de març i Viena Diagonal-Francesc Macià, inaugurat el passat 10 d’abril. A finals d’aquest mes de maig està prevista l’obertura del Viena Diagonal-Via Augusta, entre els carrers de Balmes i la Rambla Catalunya.

També està previst obrir dos nous locals a Catalunya, un a Vic i l’altre a Molins de Rei. Tot aquest procés d’expansió amb una inversió de 7 milions d’euros suposa la creació de 135 llocs de treball. Establiments Viena tancarà l’any amb un total de 63 restaurants arreu de Catalunya, 13 d’ells a la capital catalana.

La carta dels restaurants Viena vol donar a conèixer el menjar popular europeu, oferint uns productes artesans d’elaboració pròpia, adaptats a les noves necessitats i hàbits de consum actuals.

Tags: restaurant, Viena

Notícies semblants: