ESPORTS

Leo Messi i Núria Picas han rebut avui la Creu de Sant Jordi

Aquesta tarda, Leo Messi i Núria Picas, ha rebut de mans del President de la Generalitat, Quim Torra, la Creu de Sant Jordi.

L’acte d’entrega del guardó que atorga la Generalitat de Catalunya a persones o entitats que destaquin la identitat de Catalunya en l’àmbit cultural i cívic, s’ha dut a terme a l’Auditori del Fòrum de Barcelona.

Encara que estem una mica decebuts per l’eliminació del Barça de la Champions, davant el Liverpool, Messi, sens dubte és el millor jugador de futbol del món i potser quan acabi la seva trajectòria professional, serà considerat com el millor de tots els temps, per davant de Pelé i Maradona. I que hem de dir de la nostra atleta més catalana, Núria Picas, totes les proeses aconseguides, bé valen una creu de Sant Jordi. Tots dos podran acompanyar les seves copes o els seus trofeus, d’aquest guardó tan estimat pels catalans.

Felicitats, Leo i Núria. Continueu així que esteu fent una bona feina.

https://www.youtube.com/watch?v=a-YNi25BWeI

Tags: Creu Sant Jordi

Notícies semblants: