Microdonacions Bonpreu Esclat – Més d’abril 65.000 euros recaptats per Oncolliga

La campanya de Microdonacions que la cadena Bonpreu Esclat va posar en marxa el passat mes de febrer, continua oferint uns resultats espectaculars.

Gràcies a 389.562 microdonacions efectuades pels seus clients, arrodonint el preu de la seva compra, el passat mes d’abril s’ha aconseguit recaptar un total de 64.871 euros que han estat destinats a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga).

Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a donar atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

Us recordem que la campanya consisteix a arrodonir el valor de la compra en fraccions de 50 cèntims, és a dir si una compra puja 20,10 €, el client pagarà 20,50 €, els 40 cèntims de diferència aniran destinats a fins socials.

Aquest mes de maig el destí de les microdonacions serà per l’Associació de nens i joves amb problemes de cor (AACIC), dins el projecte anomenat “Suport a infants que pateixen una cardiopatia”.

Així que ja ho sabeu, si voleu ser solidaris: Compreu a Bonpreu Esclat i arrodoniu la vostra compra.

 

Tags: Bonpreu, Microdonacions

Notícies semblants: