Comencen les Festes i Fires de la Cirera 2019


0
7 shares

La producció de la cirera té un temps molt limitat, tan sols dos mesos entre finals de maig i principis de juliol. En ser un fruit de collita tan curta, moltes poblacions acostumen a fer una festa al voltant d’aquesta fruita de pinyol tan preuada.

El Baix Llobregat és la comarca de Catalunya amb major producció de cireres de tot el país i la majoria de municipis fan la Festa o la Fira de la Cirera el primer cap de setmana de juny. Durant tot el cap de setmana s’acostuma a fer Exposició de Cireres, Mercat de Cireres i Fira d’Artesans amb venda de productes de la gastronomia catalana.

Principals Festes i Fires per celebrar la collita de la Cirera – Clica al cartell per veure el programa sencer.

Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat) 18 i 19 de maig

 

 

 

 

Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat)31 de maig, 1 i 2 de juny

Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat) 1 i 2 de juny

El Papiol (Baix Llobregat) 1 i 2 de juny

Paüls (Baix Ebre) 1 i 2 de juny

Bràfim (Alt Camp) 2 de juny

Terrades (Alt Empordà) 2 de juny

Llers (Alt Empordà) 9 de juny

Miravet (Ribera d’Ebre) 9 de juny

Arenys de Munt (El Maresme) 24 de juny


T'agrada? Compartiex-ho!

0
7 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.