Una de les millors pizzeries d’Europa està a Barcelona.

Des de l’any 2017 el 50 Top Pizza, elabora un llistat amb les millors pizzeries d’Itàlia i de la resta del món, en l’edició d’enguany s’ha fet per primera vegada el 50 Top Pizza d’Europa i en el lloc 39 podem trobar una pizzeria catalana, La Balmesina de Barcelona.

Per l’elaboració d’aquest rànquing, del que queda fora el país mare de la pizza, ja que Itàlia té la seva pròpia classificació, diferents inspectors gastronòmics anònims visiten les pizzeries per poder valorar. Segons expliquen els socis de la Balmesina, no es van assabentar que havien anat els experts gastronòmics.

La Balmesina va obrir fa dos anys al 193 del carrer Balmes de Barcelona, per l’elaboració de les seves pizzes utilitzen farines ecològiques no refinades, massa mare i fermentacions llargues, així aconsegueixen unes pizzes sucoses però cruixents per fora.

Dins el 50 Top Pizza Europa, la Balmesina és l’única catalana, també hi ha dues pizzeries més de l’Estat espanyol, les dues a Madrid, la Grosso Napoletano Santa Engracia i Oven Mozzarella Bar, ocupant els llocs 21 i 28 respectivament.

Tags: Pizza

Notícies semblants: