ESPORTS

Vídeo de la presentació de la nova samarreta del Barça.

Si l’any passat el Barça ens va sorprendre amb una samarreta amb 10 franges verticals recordant els 10 districtes que té la ciutat de Barcelona, aquest any ens tornen a sorprendre amb una samarreta de quadres en honor l’obra d’en Cerdà, l’Eixample de la ciutat comtal. Segons podem veure en el vídeo promocional “Inspirada en la Ciutat de Barcelona i el seu talent”.

Amb aquest disseny volen fer referència als quadres que formen totes les illes de l’Eixample, però ja sabem que tot el que trenca amb la tradició de les ratlles blaugranes és motiu de polèmica entre els seguidors culers.

La nova samarreta, que a partir de demà ja trobarem a les botigues del club, també presenta alguna novetat més, com la ubicació de la senyera, fins ara sempre havia estat a la part de darrere, aquesta temporada els jugadors la lluiran davant i una mica més gran.

Tags: BARÇA, Samarreta

Notícies semblants: