Catalunya, de nou capdavantera en el turisme que rep l’Estat espanyol.


-2
-2 points

En els quatre primers mesos de l’any el destí preferit dels estrangers que han visitat Espanya torna a ser Catalunya.

Dels més de 21 milions de visitants que ha tingut l’Estat, des de gener fins a l’abril, el 23,4% ha triat les ciutats, les platges o les muntanyes catalanes per passar els seus dies de descans. Seguint a Catalunya, trobem a Andalusia amb un 15,9% i les Illes Canàries amb un 15,4%. (Dades facilitades per l’INE).

En aquests quatre mesos a Catalunya ens han visitat un total de 4.677.105 turistes estrangers, un 6,8% més que l’any anterior, el que ha suposat uns ingressos d’1.653.000 €, un 9,4% més que l’any passat.

Pel que fa a pernoctacions l’estada mitjana se situa de quatre a set nits, majoritàriament en hotels, encara que l’allotjament en apartaments de lloguer està experimentant un creixement aquests darrers anys.

I si parlem del mitjà de transport preferit pels estrangers per arribar al nostre país, el cotxe està a la baixa, continuant l’avió en primer lloc i el tren en segona posició.

Respecte a Barcelona capital l’any passat va ser la ciutat que més turisme de reunions, fires i congressos va tenir l’Estat espanyol, amb un impacte econòmic d’1,9 milions d’euros.


T'agrada? Compartiex-ho!

-2
-2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
7
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.