Neix SOS Costa Brava – Un projecte per salvar el litoral gironí.

Amb el nom SOS Costa Brava ha nascut el projecte impulsat per diferents organitzacions i persones, amb la finalitat de donar a conèixer, sensibilitzar a la gent i trobar possibles solucions al perill en el què està el litoral gironí, la nostra Costa Brava.

És un crit d’alerta a la població catalana i a les administracions tan locals com de la Generalitat, davant tots els projectes urbanístics projectats, com urbanitzacions en primera línia de mar, en sol forestal, en entorns protegits com Empúries, sense oblidar que per urbanitzar algunes d’aquestes zones serà necessari obrir noves carreteres a través del bosc com l’accés entre Begur i s’Antiga-Aiguafreda.

Pensàvem que la bombolla immobiliària ja era cosa del passat, però ara que comencem a recuperar-nos de la crisi d’aquests darrers anys, sembla que torna i amb força, posant en perill el paisatge i la gran biodiversitat de la Costa Brava.

SOS Costa Brava ha confeccionat la Guia “50 espècies i paratges de la Costa Brava en perill” en la que ens expliquen en detall els projectes urbanístics que amenacen la zona. La Guia que podrem adquirir a un preu de 7,40 € en llibreries i també acompanyant al diari ARA del diumenge vinent, servirà per sensibilitzar-nos del problema i al mateix temps ajudar a sufragar les despeses dels procediments a emprendre per tal d’aconseguir aturar els projectes.

 

Si voleu més informació o col·laborar a salvar aquest entorn tan meravellós que tenim al nostre país, aquella Costa Brava quasi verge de Hemingway, Ava Gadner, Truman Capote, John WayneLorca i com no el nostre gran Dalí, visiteu SOS Costa Brava.

Tags: Costa Brava

Notícies semblants: