A partir d’avui els taxis ja poden oferir un preu tancat.

A partir d’avui 8 de juny entra en vigor el nou sistema tarifari dels taxis de Barcelona, ara ja podran oferir un preu tancat, similar al que ofereixen les plataformes VTC, com Uber o Cabify.

El nou sistema de preu tancat funciona a través d’una aplicació del mòbil que l’usuari s’haurà de descarregar i en ella podrà contractar un taxi a preu tancat, sense haver de dependre de la circulació de cada moment, de la distància o la demanda, tan sols haurà d’indicar l’origen i el destí del viatge.

L’aplicació serà l’encarregada de calcular tots aquests factors i així oferir un preu tancat. Aquest sistema conviurà amb el tradicional sistema tarifari de taxímetre i serà el client el que triarà el que més li convingui en cada moment.

Tags: Taxi Barcelona

Notícies semblants: