Heu vist alguna vegada els Simpson en català?


2
2 points

Aquests dies s’ha fet viral per les xarxes un vídeo dels Simpson en català i és que una de les sèries d’animació més famoses de la televisió, va ser doblada a la nostra llengua i a través de la segona cadena de televisió espanyola es van arribar a emetre tres temporades.

Si tenim en compte que des del 17 de desembre de 1989 en què es va emetre el primer capítol de la popular sèrie nord-americana i que en total va tenir 30 temporades, no són gaires les que es van fer en català.

Al nostre país, en principi la va començar emetent RTVE que era la que tenia els drets, però més tard va passar a TV 2 on la majoria de programes i series es doblaven al català i així va passar amb els Simpson des del 1991 fins al 1994 que va comprar els drets Antena 3.

Pels enamorats d’aquesta sèrie d’animació, us deixem amb un fragment en català.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.