Bellaterra vota per deixar Cerdanyola i annexionar-se a Sant Cugat.


Campus de la UAB

Fa anys que Bellaterra està lluitant per saber si els seus veïns volen continuar pertanyent a Cerdanyola del Vallès o independitzar-se d’aquest municipi i passar a formar part de Sant Cugat del Vallès, municipi amb el qual se senten més propers i amb més afinitat.

Ja l’any 2015 van organitzar un procés per constituir-se com a municipi propi. En una consulta feta entre els seus veïns, el resultat va ser del 94% dels vots a favor. Actualment Bellaterra és una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), una figura única a Cerdanyola, però no a Sant Cugat que té altres com Valldoreix.

Manifestació l'any 2015 - EMD Bellaterra
Manifestació l’any 2015 – EMD Bellaterra

Ara s’ha fet  una nova votació a través d’un procés participatiu en el qual el 60% dels residents van votar a favor de deixar Cerdanyola del Vallès i passar a formar part de Sant Cugat del Vallès.

Donat el resultat obtingut, ara iniciaran els tràmits oficials per fer la petició formal en l’àmbit institucional per poder portar a terme el procediment de canvi de municipi.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.