Voleu tastar una Hamburguesa d’Or? Ho tenim ben a prop. 

Amb motiu del 48 aniversari del naixement de Hard Rock Cafè, la cadena de restauració internacional ha estrenat nova carta en la qual, sens dubte, el seu plat estrella és la 24-Karat Gold Leaf Steak Burger, una Hamburguesa literalment d’Or. La nova carta s’ha llençat simultàniament a tots els Hard Rock Cafè del món.

Aquest llançament coincideix amb el dia de la seva fundació, el 14 de juny de 1971 va ser quan van obrir el seu primer local a Londres, a la zona d’Old Park Lane.

Des d’ahir ja podem assaborir aquests 225 grams de carn de vedella 100% Angus, acompanyats de formatge cheddar, enciam, tomàquet i ceba, tot recobert amb una làmina d’or comestible de 24 quirats.

Darrere aquesta Hamburguesa d’Or s’amaga el caràcter solidari de la cadena de restauració, ja que part dels beneficis obtinguts de la seva venda, es destinaran a l’Associació Acció contra la Fam, a través de la Fundació Hard Rock Heals.

Si voleu tastar-la, ho podeu fer al Hard Rock Cafè de Barcelona ubicat a la plaça Catalunya, 21 o si esteu a Andorra al carrer Sant Salvador, 10 d’Andorra la Vella.

Bon profit!

Tags: hamburguesa, Or

Notícies semblants: