Una nova inversió a Catalunya – HP crea el Centre d’Impressió en 3D més gran del món.

La gran multinacional fundada ara fa 80 anys per dos enginyers, Bill Hewlett i David Packard a Califòrnia, ha decidit ubicar a la seva seu de Sant Cugat del Vallès, el Centre d’Impressió de plàstics i metalls més gran del món, per a la fabricació de peces industrials a gran escala.

Quasi 100 impressores industrials de grans dimensions treballaran diàriament per convertir la planta de més de 14.000 m² en tot un referent de la indústria de la impressió, a més de tenir un gran centre de desenvolupament i recerca, amb un laboratori de més de 4.500 m².

El nou centre estarà en constant comunicació i coordinació amb altres centres de la multinacional com els de Califòrnia, Oregon o Washington.

En aquests moments en què la política catalana i espanyola no travessen pel seu millor moment i molts apunten al fet que les inversions a Catalunya estan disminuint, sempre és una bona notícia que multinacionals com HP apostin pel nostre país, això per a nosaltres significa creixement econòmic i més llocs de treball, sens dubte una gran notícia.

Tags: HP, inversions

Notícies semblants: