Barcelona torna a ser la primera ciutat del món. Voleu saber en què?


-1
-1 points

Ja estem acostumats a escoltar notícies que Barcelona és la primera ciutat del món, d’Europa o d’Espanya en molts aspectes, com en avanços pioners en medicina, acollir un dels supercomputadors més gran d’Europa o fins i tot fer-li una casa al Ratolí Pérez.

Ara la notícia és que ha estat nomenada per TravelSupermarket, com la millor ciutat del món si parlem de mobilitat.

TravelSupermarket és una web dedicada a comparar preus d’hotels, vols, vehicles de lloguer i altres aspectes relacionats amb el turisme, que cada any fa un rànquing amb les millors ciutats del món estudiant diferents aspectes i fent diferents classificacions.

Per l’elaboració d’aquest rànquing quant a mobilitat es refereix s’han tingut en compte criteris com la qualitat del transport públic, els preus dels taxis o cotxes de lloguer, els recorreguts que es poden fer a peu o els walking tours que ofereix. Els walking tours són petits recorreguts a peu acompanyats d’un guia que explica el que es va visitant, actualment la Ciutat Comtal ofereix un total de 345.

Respecte al transport podem dir que hi ha un total de 6000 bicicletes de lloguer i que si als catalans ens sembla que la tarifa del taxi és cara, pel turista és bastant atractiva comparada amb la que tenen els seus països d’origen.

Per darrere de Barcelona, està Madrid en segona posició seguida per Shanghai i Beijing.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
16
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.