El Cinema amb Triple Pantalla arriba a Catalunya.

Els Cinemes Filmax Gran Via ubicats al Centre Comercial Gran Via 2 de l’Hospitalet de Llobregat, van presentar la setmana passada la primera sala de Catalunya i la segona d’Espanya a tenir una “Triple Pantalla Screen X”, consistent en una pantalla central i dues laterals, on la imatge es va expandint des de la pantalla central fins a les laterals, donant una sensació de realitat.

Amb aquesta nova tecnologia, que només s’ofereix a 200 cinemes del món, a partir d’ara podrem endinsar-nos a la mateixa pel·lícula, amb sensacions més reals com si forméssim part de la història que estem veient. Mirem a on mirem veurem i sentirem la projecció en 270 graus.

Divendres passat es va projectar la primera pel·lícula, Godzilla: Rei dels monstres i al llarg de l’estiu es podran veure altres com: Spider-Man: Lluny de casa, Annabelle torna a casa o Fast&FuriousHobbs & Shaw.

Amb aquesta nova sala, els Cinemes Filmax Gran Via són els únics de tota Espanya que ofereixen dues de les tecnologies més modernes del món, la “Triple Pantalla Screen X” i la “Sala 4DX” inaugurada l’any passat que ofereix experiències multisensorials.

Tags: Triple Pantalla Cinema

Notícies semblants: