El 9è millor Restaurant del Món el tenim a Barcelona

Restaurant Disfrutar – Villarroel , 163 – 08036 Barcelona

En l’edició d’aquest any del The World‘s 50 Best Restaurants, celebrada ahir a Singapur el restaurant Disfrutar de Barcelona ha entrat en el Top Teen dels millor restaurants del món, concretament en la novena posició, quedant en primer lloc el restaurant Mirazur de Menton, França.

Per davant del Disfrutar també trobem en tercer lloc al’Asador Etxebarri, d’Axpe deBiscaia. Podeu consultar tots els resultats a The World’s 50 Best Restaurants

El Disfrutar de la Ciutat Comtal, regentat per tres xefs amb una àmplia experiència professional, Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, tots tres havien estat al Bullí de Ferran Adrià fins que va tancar. A més d’aquest lloc tan destacat en el rànquing dels millors restaurants del món, també tenen en el seu poder dues estrelles Michelin.

El Celler de Can Roca i altres restaurants que en alguna ocasió han obtingut la primera posició en el rànquing mundial, han desaparegut de la llista, no perquè hagin perdut qualitat, sinó perquè l’organització ha decidit canviar les normes i a partir d’ara queden exclosos per entrar a formar part d’una altra categoria prèmium “Els millors dels millors”. Amb aquesta iniciativa es pretén donar més oportunitats als restaurants que mai han estat reconeguts amb aquests guardons.

Felicitats a la gent del Disfrutar, està clar que la gastronomia catalana és una de les millors del món.

Tags: Barcelona, Disfrutar

Notícies semblants: