Gerard Piqué podria comprar el Nàstic de Manresa com a filial del FC Andorra.

Aquests dies alguns mitjans de comunicació han difós la notícia de què el jugador del Barça, Gerard Piqué hauria comprat el Gimnàstic de Manresa per convertir-lo en el filial del FC Andorra.

El club del Bages sempre s’ha caracteritzat per ser un club formatiu de jugadors, un dels que van tenir l’oportunitat de començar la seva formació en el Nàstic de Manresa, va ser el mateix Pep Guardiola per després arribar a escalar les millors posicions en el futbol europeu, tant com a jugador com en la seva etapa actual d’entrenador.

Recordem que Gerard Piqué a través de les seves empreses, la temporada passada es va fer amb la propietat del FC Andorra, un equip de Primera Catalana i que en pocs mesos ha aconseguit pujar-lo a Tercera Divisió, gràcies al fitxatge de jugadors com Gabri i Jorquera, provinents del Barça.

Des de l’any passat el Nàstic de Manresa tenia un acord de col·laboració amb el Real Madrid, però si la compra per part de Piqué es fa efectiva, es trencarà aquest compromís amb el club madrileny i segurament es canviaria pel Barça.

De totes maneres els que han de decidir finalment, seran els socis del club manresà que ho farien en una assemblea extraordinària i el club s’hauria de transformar en una societat anònima esportiva.

Davant aquest rumor que està corrent per tota la premsa escrita i xarxes socials, el president del Nàstic de Manresa, Dario Riera ha volgut matisar que Gerard Piqué no ha comprat el club, però reconeix que existeixen negociacions tant amb el defensa blaugrana com amb altres empreses, una espanyola i una altra xinesa.

Pel que veiem el gran jugador català del Barça, està disposat a convertir-se en un gran empresari del futbol del nostre país, quan acabi la seva etapa com a jugador. Molta sort Gerard.

Tags: Nàstic Manresa, Piqué

Notícies semblants: