Si vius a Barcelona, podràs visitar els edificis Modernistes a meitat de preu.

Dins la Campanya Estiueja al teu Modernisme, l’Ajuntament vol premiar als residents a Barcelona amb un descompte del 50% en les entrades a monuments, museus i rutes modernistes de la ciutat.

Des del primer de juliol i fins al 15 de setembre estarà en marxa aquesta oferta perquè tots els veïns de Barcelona coneguin el patrimoni de la seva ciutat, que moltes vegades per tenir-lo tan a prop no visitem mai.

En total són 27 els llocs que podreu visitar amb el 50% de descompte sobre el preu de l’entrada:

Per gaudir d’aquest avantatge, tan sols us heu de subscriure gratuïtament en la següent web Estiueja al Teu Modernisme, indicant les teves dades i molt aviat rebràs els 27 vals descompte.

Barcelona es pot considerar com a capital mundial del Modernisme, és un dels patrimonis culturals més importants de la Ciutat Comtal, des de cases, palaus, esglésies fins a hospitals, que pels barcelonins en ser una imatge quotidiana del dia a dia no li donem la importància real que tenen, és més molts cops ens molesta l’aglomeració de turistes que es forma al seu voltant.

Per això amb aquesta iniciativa el que vol l’Ajuntament és que gaudim del modernisme de la nostra ciutat igual que ho fan els milions de turistes que ens visiten cada any.

Tags: Ruta Modernisme

Notícies semblants: