Un piano de butxaca idea d’un noi del Maresme,  Finalista al Premi a la millor iniciativa empresarial.

Josep Bergadà un noi del Maresme ha estat finalista al Premi Aijec a la millor iniciativa empresarial, per la creació d’un Pocket Piano, un piano de 88 tecles que es pot portar a la motxilla gràcies a estar format per mòduls que es connecten entre ells formant un teclat normal.

No es tracta d’un sintetitzador ni una aplicació de mòbil, és tot un piano professional que no cal connectar al corrent, s’alimenta a través d’un telèfon mòbil o un iPad, encara que no descarten que en un futur porti un micro carregador.

Després de dos anys desenvolupant el projecte a l’empresa Pocket Piano de Josep Bergadà, ubicada a Mataró i amb la col·laboració del Centre Tecnològic Eureca, ara han tingut el seu reconeixent.

Josep Bergadà és un jove graduat en Ciències Empresarials – Management per la UPF, fill d’una família de músics, tota la vida ha conviscut amb un piano a casa, encara que en un principi no li interessava gaire el món de la música. Va ser a partir dels 20 anys que es va començar a aficionar a tocar el piano, però donada la mida d’aquest instrument, tan sols podia fer-ho a casa. D’aquí va sorgir la idea, molts cops quan tenia hores lliures a la universitat pensava que podria estar aprofitant el temps tocant el piano, però clar, no el tenia a mà com si s’hagués aficionat a tocar la guitarra.

Ara queda la feina de comercialització, en principi està previst que surti a la venda l’any 2020 a un preu que rondarà els 1.000 euros. Anirà acompanyat d’una aplicació de mòbil, una aplicació de caràcter educatiu que permetrà als usuaris aprendre a tocar el piano, compartir les seves cançons o fer concerts en streaming.

https://twitter.com/JosepBergada/status/982202798224719872

Felicitats i molta sort als joves emprenedors, Catalunya necessita més gent amb tan bones idees com aquesta.

Tags: Pocket Piano

Notícies semblants: