23è Festival de Globus Aerostàtics – Igualada del 10 al 14 de juliol


Des del dimecres passat fins al diumenge vinent la ciutat d’Igualada acull la 23è edició del Festival de Globus Aerostàtics. Del 10 al 14 de juliol no et pots perdre aquesta panoràmica tan espectacular que ens oferirà el cel de la capital de l’Anoia.

L’European Ballon Festival és la concentració de globus aerostàtics més important del nostre país i del sud d’Europa. En ella s’enlairen més de 80 globus que al llarg d’aquests dies que dura el festival, faran exhibicions, però també competiran entre ells.

Els vols acostumen a fer-se a primera hora del matí o a última hora de la tarda, quan les condicions atmosfèriques són les millors per aquest esport.

L’acte més significatiu d’aquest festival és el Night Glow que se celebrarà el dissabte 13 a les 11 de la nit al Parc Central.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.