Un Castell Inflable gegant per a nens i grans al MNAC 

Fins al 28 de juliol si visitem el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i passem per la Sala Oval, ens trobarem un Castell Inflable Gegant, de 35 metres d’ample per 11 d’alçada i amb unes torres de 13 metres.

El responsable d’aquesta idea és el coreògraf nord-americà William Forysthe, porta per títol “White Bouncy Castle i s’emmarca dins del Festival Grec 2019.

Estem acostumats a veure inflables a la majoria de Festes Majors dels nostres pobles o ciutats, però només poden pujar els nens. En aquest, podrem entrar tots, nens (a partir de 6 anys) i pares podrem saltar i gaudir de l’experiència que fins ara estava reservada als més petits.

La capacitat del Castell és de 35 persones i el cost de l’experiència, amb 15 minuts de durada, és de 2 € per persona. Els que ja ho han provat afirmen que encara que només entris per curiositat acabaràs saltant pel moviment que causen la resta de persones en el terra del castell.

Fa tot just 15 dies que el Teatre Nacional de Catalunya va haver de tancar les seves portes al públic en general per la visita del Rei Felip VI i encara que la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya ho va considerar com un excés de zel, va ser una imposició de la Delegació del Govern espanyol.

Ara amb aquesta proposta tot el poble podrà gaudir del Teatre Nacional del nostre país i del “White Bouncy Castle“.

I per si us animeu a visitar-lo, us deixem amb un vídeo de l’èxit que ha tingut en altres països.

Tags: Castell Inflable, MNAC

Notícies semblants: