Neix a la Catalunya Nord la marca “Produït al País Català”

Logo de « Produit en Pays Catalan » © Produït en País Català

Al mes de febrer passat, a l’altre costat dels Pirineus, va néixer la nova marca “Produït al País Català”, un segell d’identitat com el que tenen altres territoris com el País Basc, la Bretanya, Còrsega o Alsàcia.

La finalitat de llençar al mercat aquesta marca és promoure la qualitat territorial, tant al país com a l’exterior i funcionarà en règim d’associació amb gestió rigorosa i objectiu de resultats.

La idea ha estat impulsada per Philippe Simon i Joaquín Fernández, dos empresaris de Cabestany i Perpinyà i recolzada pel Consell Departamental dels Pirineus Orientals, pel govern de la regió d’Occitània i per l’Agència de Desenvolupament Econòmic de la Perpinyà Mediterrània.

L’any passat 50 empresaris van fer una prova sobre la seva capacitat de compromís amb la marca, alguns d’ells aquest any ja formen part de l’associació, pagant la corresponent quota.

En principi portaran la marca, productes tant industrials com artesans, però en una segona fase també aposten perquè sigui un segell identitari del turisme del País Català, confiant que hotels, càmpings i restaurants s’afegeixen a la marca.

Tags: Prouït pays catalan

Notícies semblants: