Gran èxit de la Casa de Papel Scape Room- Aprofiteu que queden pocs dies per tancar.

El Scape Room dedicat a famosa sèrie de televisió “La Casa de Papel, està a punt de dir adéu, aquest mes de febrer marxarà de la ciutat de Barcelona amb un gran èxit de visitants, en el poc més de tres mesos d’estada a la Ciutat Comtal més de 25.000 persones ja han passat per ella per resoldre els enigmes que ens presenta la famosa banda d’atracadors.

La Casa de Papel és una sèrie produïda per Atresmedia i distribuïda per Netflix. Un atracament perfecte, sofisticat i el més gran mai perpetrat a la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre. L’ideòleg del pla recluta a vuit persones, totes elles molt diferents, però amb un detall en comú: Cap té res a perdre.

Durant mesos planegen l’atracament i quan arriba el moment s’endinsen a la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre on estaran tancats onze dies amb 67 ostatges. El seu objectiu és imprimir 2.400 milions d’euros, euros nets, sense marcar, però no ho tindran gens fàcil, la policia els té rodejats.

FOTO: NETFLIX

L’Escape Room que va arribar a Barcelona el 19 d’octubre, reprodueix escenes de la sèrie. Ens endinsarem a la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre, ens ficarem en la pell dels atracadors i haurem d’intentar escapar amb els 2.400 milions d’euros abans que ens enxampi la policia i sigui massa tard.

Si voleu comprar les entrades, ho podeu fer a La Casa de Papel – Scape Room , aprofiteu que queden pocs dies.

FOTO: NETFLIX
Tags: La casa de papel, Scape Room

Notícies semblants: