Ona Carbonell, primera dona a aconseguir 22 medalles en esports aquàtics. 

Després d’haver aconseguit ahir la medalla de bronze junt amb les seves companyes en la rutina Highlight, la catalana Ona Carbonell s’ha convertit en la dona amb més medalles de la història dels Campionats Mundials FINA (Campionats Mundials d’Esports Aquàtics).

Fins ara aquest rècord l’ostentava la russa Natalia Ishchenko (21)  des dels campionats celebrats a Belgrad, l’any 1973. Ona amb 22 medalles (1 Or, 10 Plata i 11 Bronze), ha passat per davant de l’altra barcelonina Gemma Mengual (20) i en el pòdium general figura en tercera posició darrera de Michael Phelps (33) i Ryan Lochte (27).

Avui té una altra prova, amb la seva companya Paula Ramírez disputaran el Duo Lliure i com diu Ona Carbonell, resistirà fins que el cos aguanti, així que aspira a seguir augmentant el seu rècord als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Ona Carbonell Ballestero, la barcelonina de 29 anys, filla d’un reumatòleg i una traumatòloga, no només es mou com un peix a l’aigua a les piscines, també ha demostrat que el que es proposa ho aconsegueix, com ser la guanyadora de la tercera edició de MasterChef Celebrity.

No tenia ni idea de cuina, però quan li van oferir participar, va trucar al Celler de Can Roca perquè la deixessin preparar-se pel concurs en les seves cuines i així va estar practicant unes setmanes abans, fet que va ser molt criticat pels altres concursants de l’edició.

I com Ona sempre ha viscut dins l’aigua, el plat que va presentar a la final de MasterChef Celebrity, havia d’estar inspirat en l’aigua, va fer un Consomé de Verdures reflectint en ell la ingravidesa i la suspensió.

Amb l’or aconseguit a MasterCheff, podríem dir que no són 22 les medalles aconseguides per Ona Carbonell, sinó 23. Felicitats Ona i endavant, encara et queda camí per recórrer en el món de l’aigua, però en la vida en general, segur que amb el teu esperit de lluita aconseguiràs moltes més fites.

Tags: Ona Carbonell

Notícies semblants: