ESPORTS

El CF Reus baixa a Tercera Divisió per manca de diners.

La Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat aquest matí per informar de la seva decisió de baixar de categoria al Club de Futbol Reus, per manca de diners per saldar el deute que té amb els jugadors i tècnics de la passada temporada.

A més tampoc disposa dels 400.000 € necessaris per a la llicència que exigeix la Federació i per poder fitxar un tècnic nou abans hauria de pagar el deute que té amb Xavi Bartolo.

En el mateix comunicat la Federació informa que el CF Reus havia demanat una setmana més de termini per abonar els 200.000 € que faltaven per completar el pagament de la llicència, fet que va propiciar que s’inclogués a l’equip en el calendari de la temporada vinent, reservant-li la plaça fins a aquest migdia, com que no ha finalitzat el pagament, han estat descendits.

Ara a Tercera Divisió, el CF Reus té l’oportunitat de començar de nou, ja que en aquesta categoria les despeses són considerablement inferiors a les de Segona B. No obstant haurà de fer front al concurs de creditors que té en procés.

Tags: Descens Reus

Notícies semblants: