Sabeu per què serveix el forat de les vambes que normalment no fem servir?

La majoria de sabatilles esportives tenen un forat extra al final, normalment més petit que els altres, en la zona del turmell, però sabeu com l’hem d’utilitzar?

Si volem fer esport, anar còmodes i evitar el risc de possibles lesions, és molt important la forma en què portem subjectes els peus, però si utilitzem aquest petit forat com un més, la llaçada ens quedarà molt amunt i ens molestarà.

Aquest forat és més important del que sembla, si el fem servir correctament, la sabatilla ens agafarà més bé el peu, ens protegirà el taló i evitarem possibles torçades de turmell. A més si fem grans caminades, com el Camí de Sant Jaume o som aficionats al Running, també ens protegirà de l’aparició de butllofes, ja que el peu no té tant moviment dins la sabatilla i així no es produeixen frecs.

Com explicar per escrit com ens hem de cordar les sabatilles és una mica complicat, millor us deixem amb un vídeo on queda molt clar com ho hem de fer.

Tags: Forat vambes

Notícies semblants: