El celler de Pacs del Penedès de la Família Torres, entre les 50 millors cellers del món.

Celler Pacs del Penedès – Foto: Família Torres

El celler que té la Família Torres a Pacs del Penedès ha entrat en el rànquing de les 50 millors bodegues del món, el World‘s Best Vineyards 2019, ocupant el 28è lloc.

En aquest rànquing, a més de la qualitat del vi, es té en compte els cellers i el seu entorn, així com la forma d’elaborar el bon vi.

L’únic celler català que ha entrat al Top-50 d’entre els 1.500 nominats. En total han estat quatre cellers espanyols els que han rebut aquest guardó, l’únic que no és de la Rioja és el de la Família Torres.

  •  lloc: R. López de Heredia – Vinya Tondonia 
  • lloc: Marques de Riscal
  • 24è lloc: Vivanco. Bodega, FundaciónExperiencias
  • 28è lloc: Família Torres – Pacs del Penedès 

“Com més cuidem la terra, aconseguim un millor vi”

I això és el que diu i el que fa la Família Torres, cuidar la terra, compromesos amb el medi ambient i lluitant contra el canvi climàtic.

Entre el 2008 i el 2018 han reduït les emissions de CO₂ per ampolla en un 27,6% i tenen el ferm compromís d’arribar al 30% en el 2020. Aquesta és tan sols una de les mesures que han adoptat, però també aposten per energies renovables, l’eficiència energètica, optimització de l’aigua o fent una bona gestió dels residus.

Celler Waltraud – Foto: Família Torres

Els organitzadors destaquen del celler Waltraud, el seu disseny minimalista obra de l’arquitecte Javier Barba, un celler nou que s’integra en harmonia dins el recinte de Pacs del Penedès. Allà els millors vins de la Família Torres segueixen el seu cicle natural en un lloc creat tan sols per a ells. La foscor i el silenci són dos ingredients necessaris per a la criança d’un bon vi.

Altres aspectes valorats han estat l’àmplia oferta que ofereixen en visites formatives, maridatges, tasts de cinc vins de gamma alta, visites a les vinyes i al celler Waltraud.

Aquí trobareu tota la informació relativa als vins de la Família Torres     

Tags: Celler Torres

Notícies semblants: