ESPORTS

El FC Andorra de Piqué ocuparà el lloc del Reus en Segona B

Aquest matí la Real Federació Espanyola de Futbol ha fet pública la seva decisió sobre quin equip ocuparà el lloc en la Segona Divisió B, que va quedar vacant com a conseqüència del descens obligat del CF Reus i no és un altre que el FC Andorra de Gerard Piqué.

Recordem que fa dues setmanes el Reus va haver de baixar a tercera per manca de diners per pagar els deutes que té i no poder pagar els 400.000 € que exigeix la Federació per obtenir la llicència, cosa que si va fer l’Andorra el passat dijous, concretament va dipositar 452.022 €, per poder aspirar a la plaça.

Malgrat que hi havia altres equips de fora de Catalunya que aspiraven a ocupar la plaça, la Federació ha tingut en compte que tant el Reus com l’Andorra pertanyen a la mateixa territorial, la Federació Catalana.

D’aquesta manera el FC Andorra del defensa blaugrana haurà d’enfrontar-se al filial de l’equip en què juga el seu propietari, el Barça B i el que són les casualitats de la vida, el primer partit de lliga que haurà de disputar l’Andorra aquest any serà contra l’Espanyol B i ja sabem com estimen a Gerard Piqué els periquitos.

Amb aquest ascens l’Andorra ha aconseguit pujar dues categories en el mateix any, una per mèrits propis i l’altre per la mala gestió del Reus. Molta sort a tots dos en les respectives categories i naturalment, també molta sort a l’Espanyol B, el que volem és gaudir d’un bon futbol i amb aquesta rivalitat segur que el tenim assegurat.

Notícies semblants: