Moritz crea una gamma de Gelats de Cervesa – Vols tastar-los?

Gamma de Gelats Moritz – Foto: Moritz

Moritz, la cervesera catalana amb 160 anys d’història i primera a elaborar una cervesa artesana a Espanya, vol continuar fent història. Ara ha tret al mercat una gamma de gelats elaborats a base del seu producte insígnia, la cervesa.

La matèria primera emprada per l’elaboració dels gelats són les cerveses Moritz BaPA, Moritz Negra, Moritz Epidor i Moritz 7 i el responsable d’aquesta creació ha estat el seu director gastronòmic i estrella Michelin, Jordi Vilà.

Els diferents sabors dels Gelats Moritz:

Gelat Moritz BaPA – Amb una base d’aquesta cervesa han creat un gelat amb un gust fresc i afruitat.

Gelat Moritz Negra – Amb la cervesa negra han elaborat un gelat un xic més suau, amb un cert regust de regalèssia i canya de sucre.

Gelat Moritz Epidor – De l’Epidor resulta un gelat una mica més fort i amarg, amb uns tocs d’herbes i gust de llúpol. Aquesta varietat és pels veritables amants de la cervesa.

Gelat de Moritz 7 + Sorbet de llimona – Això no cal que us diem que és una autèntica Clara, que tant ve de gust a l’estiu.

Gelat Clara – Foto: Moritz

A totes les varietats els hi podem donar un toc especial afegint uns granets de Malta Caramel Garapinyada.

I perquè els nens no es quedin sense el seu gelat, Jordi Vilà ha pensat en tot, pels més menuts, Gelat de Vainilla.

Ja ho sabeu, si aquest estiu voleu tastar tota aquesta varietat de gelats, tan sols heu d’anar a la Ronda Sant Antoni, 39 de Barcelona.

Tags: Cervesa, Gelats, Moritz

Notícies semblants: