Es necessiten voluntaris per netejar la Platja de la Mar Bella

Després de Turquia, Espanya és el segon país d’Europa que més plàstics aboca al Mediterrani, amb les greus conseqüències que té per la fauna marina i que en definitiva pot ser molt perjudicial per a la salut humana.

Per això, l’associació Parley for the Oceans ha llençat una campanya #PROTECTPARADISE, per netejar de plàstics i residus les platges i demà divendres dia 2 d’agost volen fer-ho a la Platja de la Mar Bella de Barcelona.

Amb aquesta iniciativa de Parley for the Oceans i la col·laboració de cerveses Corona, volen que la gent ens adonem del problema que representa pel planeta el tema dels residus plàstics abocats al mar, però per fer-ho necessiten gent, necessiten voluntaris.

La neteja es farà demà 2 d’agost a les 10 de matí a la Platja de la Mar Bella, si voleu col·laborar, haureu de fer la inscripció a Protect Paradise  En altres edicions es van arribar a recollir fins a 145 kg de plàstic i 500 kg de residus.

Els nostres mars i oceans ens necessiten, primer que ens conscienciem del problema i no llencem plàstics ni altres deixalles en ells, però ara que el problema ja està aquí, també ens necessiten perquè els netegem. Animeu-vos, que els nostres descendents ens agrairan que els hi deixem un planeta net i viu.

Tags: Netejar platja

Notícies semblants: