Es necessiten voluntaris per netejar la Platja de la Mar Bella


1

Després de Turquia, Espanya és el segon país d’Europa que més plàstics aboca al Mediterrani, amb les greus conseqüències que té per la fauna marina i que en definitiva pot ser molt perjudicial per a la salut humana.

Per això, l’associació Parley for the Oceans ha llençat una campanya #PROTECTPARADISE, per netejar de plàstics i residus les platges i demà divendres dia 2 d’agost volen fer-ho a la Platja de la Mar Bella de Barcelona.

Amb aquesta iniciativa de Parley for the Oceans i la col·laboració de cerveses Corona, volen que la gent ens adonem del problema que representa pel planeta el tema dels residus plàstics abocats al mar, però per fer-ho necessiten gent, necessiten voluntaris.

La neteja es farà demà 2 d’agost a les 10 de matí a la Platja de la Mar Bella, si voleu col·laborar, haureu de fer la inscripció a Protect Paradise  En altres edicions es van arribar a recollir fins a 145 kg de plàstic i 500 kg de residus.

Els nostres mars i oceans ens necessiten, primer que ens conscienciem del problema i no llencem plàstics ni altres deixalles en ells, però ara que el problema ja està aquí, també ens necessiten perquè els netegem. Animeu-vos, que els nostres descendents ens agrairan que els hi deixem un planeta net i viu.


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.