Roda de Berà obre una platja per a gossos – Llistat oficial de totes les platges per a gossos de Catalunya.

Cala Torrota, entre la platja dels Capellans i el Roc de Sant Gaietà a Roda de Berà se suma a la llista oficial de les platges on podrem anar amb els nostres amics que quatre potes.

Tots els que tenim gossos, sabem el que els agrada córrer i banyar-se a les platges, jugar amb altres de la seva espècie, o amb la família, en definitiva passar un dia d’esbarjo a la platja com nosaltres. Naturalment s’ha de respectar que a molta gent els molesti que corrin per les platges aixecant la sorra, per això sempre és benvinguda la notícia de què s’ha obert una platja per a ells i els seus amos, sense molestar a la resta de la gent.

És la primera que hi haurà en aquesta zona del Tarragonès. Els veïns de Roda de Berà ho celebren, ja que fins ara havien de desplaçar-se amb les seves mascotes a 50 quilòmetres per poder gaudir d’un dia de platja, la més propera era a la Riera de l’Alforja de Cambrils, ni Salou ni la mateixa Tarragona tenen cap.

Ja fa uns quants anys que hi ha una tendència a l’alça de demanda d’establiments o càmpings on poder anar amb les nostres mascotes. A part de car, és molt dur quan arriben les vacances haver de deixar el nostre gos, amb el que convivim tot l’any i ja no parlem dels abandonaments que hi ha en períodes vacacionals.

Llistat oficial de totes les platges per a gossos de Catalunya.

Platja de Llevant – Barcelona

Cala Vallcarca – Sitges (Barcelona)

Les Salines – Cubelles (Barcelona)

La Picordia – Arenys de Mar (Barcelona)

Zona canina – Pineda de Mar (Barcelona)

Platja canina – El Masnou

La Rubina – Empuriabrava (Girona)

El Rec del Molí – L’Escala (Girona)

Els Griells – L’Estartit (Girona)

Platja de les Barques – Colera (Girona)

Riera de l’Alforja – Cambrils (Tarragona)

Punta del Riu – Mont-Roig del Camp (Tarragona)

Bassa de l’Arena – Riumar (Tarragona)

Cala Cementiri i Cala Bon Caponet – L’Ametlla de Mar (Tarragona)

La Platjola – Alcanar (Tarragona)

I no ens volem oblidar dels nostres amics de les terres lleidatanes, que no tenen platges però sí uns rius i pantans extraordinaris per anar amb els seus amics canins, com per exemple: El Pantà de Santa Anna, el Congost de Mont-rebei, El Segre al seu pas per Camarasa, el Pantà de Sant Llorenç de Montgai, Pantà de Rialp, al seu pas per Ponts.

Pantà de Santa Anna
Tags: Platges per a gossos

Notícies semblants: